«Αν ο μπαμπάς μου έφτιαχνε ένα σπίτι, θα ήταν μέσα στις μαγικές Παραμυθοκάρτες που παίζουμε με τα Χαμογελάκια».
Η χαρά που πήρα διαβάζοντας τη φράση της ταλαντούχας μικρής μου φίλης δεν περιγράφεται. Κι ακόμα πιο πολύ χάρηκα που είδα τη ζωγραφιά της, με τα καρδουλόδεντρα και τα καρδουλοσύννεφα που μοιάζει να φυτρώνουν πάνω στο ουράνιο τόξο.

Μου την έστειλε μαζί με μια ζωγραφιά ο… Σοφούλης, η μασκότ της σελίδας Χαμογελάκια, που τόσο αγαπάμε και η Μαρία Ποθητού που συντονίζει αυτές τις υπέροχες δράσεις. Ευχαριστώ και τους τρεις τους πάρα πολύ, μου έφτιαξαν τη μέρα!

Στην ανάρτησή της στο fb η Μαρία Ποθητού έγραφε:
Υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου και αφήνουν το στίγμα τους για πάντα… Και οι ίδιοι και το έργο τους… Κι εσύ με τη σειρά σου, κάνεις αυτό το έργο έμπνευση και τροφή για δημιουργία… Και αυτό είναι κάτι που σε κάνει να αγαπάς αυτό τον άνθρωπο ακόμα πιο πολύ… Liana μου, το στίγμα σου είναι εμφανές σε όλους μας, μικρούς και μεγάλους! Και σ’ αγαπάμε όλοι μας! Μικροί και μεγάλοι. Η ζωγραφιά είναι από τη μικρή Ελπίδα “Αν ο μπαμπάς μου μου έφτιαχνε ένα σπίτι, θα ήταν μέσα στις μαγικές παραμυθοκαρτες που παίζουμε με τα χαμογελακια!”

 

Νιώθω συγκινημένη και ευτυχής που τη γνώρισα. Και, το μαγικό είναι πως αυτό συνέβη μέσα από τα παραμύθια. Γιατί στη φαντασία κρύβονται οι μεγαλύτερες αλήθειες!